Om

Bosidan Blogg finns till för att ge dig inspiration om inredning, hus & tomt och det mesta som har att göra med din nuvarande eller kommande bostad. Vi samarbetar med de främsta inom sitt område för att kunna ge dig bästa möjliga läsning.


logo-inreko

 

 

profile-lindaJag som driver inreko heter Linda Eriksson och är utbildad inredare och homestylist.

Inredning har fascinerat mig sedan barnsben. Jag kallade det att omöblera när jag flyttade runt möblerna hemma i flickrummet. Jag fick vara med och tapetsera om rummet i rosalila glittriga tapeter jag själv valt ut! Uppvuxen är jag i ett äldre trähus med en mamma med snickarglädje och gröna fingrar vilket gjort att jag lärt mig mycket om hus och renovering. Min kreativa sida ligger nog i släkten. Farmor är konstnär, min bror fotograf och pappa var musiker. Men det var först när jag flyttade tillbaka till Åland efter att ha rest, pluggat och arbetat utomlands i tio år som jag förstod att inredning var min stora passion! Då bestämde jag mig för att utbilda mig till inredare och på den vägen är det!

Följ mig gärna på instagam: instagram.com/inreko

Har du köpt nytt hus, lägenhet eller kanske är mitt i bygget och inte vet hur du ska planera och inreda på bästa möjliga sätt? Hur blir det så praktiskt som möjligt? Vilka material och färger skulle göra sig bäst? Vilka möbler ska köpas in och var ska de placeras? Det är mycket som ska bestämmas och väljas. Det kan då vara skönt att ha någon att bolla med och som kan ge ett lösningsförslag. Kanske behöver du hjälp med att inreda en del av din bostad eller att styla om den inför försäljning, vilket avsevärt brukar höja priset!

Jag får ofta en vision direkt när jag kliver in genom dörren! Mitt mål är att ditt hem uppfyller sin fulla potential utifrån din personliga stil, behov och budget! Det viktigaste är att omgivningen är trivsam för dig som ska vistas i den! Miljövänliga material, färger och återanvändning om det är stilmässigt möjligt genomsyrar mitt inredningsarbete.

Privata miljöer är det jag arbetat mest med hittills. Det är otroligt viktigt att trivas hemma, det är ju här vi vistas mest! Jag kan även inreda offentliga miljöer, affärer, caféer om så önskas och jag lägger då fokus på att miljön är välkomnande för kunden och speglar företaget. Det är också viktigt att de anställda trivs i sin arbetsmiljö.

Läs mer om mina tjänster på inreko.ax eller kontakta mig på inreko@icloud.com